Kunder

Jeg har gennem årene haft fornøjelsen af at arbejde for blandt andre:

Autens, Billedkunstner Maj-Britt Boa, DJØF, DSB, Ergobaby, Fit4Life, Folkekirken København, Fotograf Nana Reimers, Friis Kommunikation, Friskis & Svettis, Gyldendal, Healthgroup, Hovedstadens Udviklingsråd, HT, Hvidesten/Motivation og Ledelse, Kærsgaard & Andersen arkitekter og ingeniører, Københavns Kommune, Københavns Private Gymnasium, Kommunikationsbutikken, Kostkompagniet, Legetøj med Handicap, Lindhardt og Ringhof, Line-of-Sight, Lisa Duus/Sundhed for Etniske Minoriteter, Præstø MadMarked, Psykolog Merete Wedell-Wedellsborg, Roskilde Universitet, Transportrådet, flere kogebogsforfattere og mange flere.

Det siger kunderne

Lene Jensby Lange, direktør i konsulenthuset Autens: “Pia har en fænomenal æstetisk følsomhed, som hun sætter i spil i sit fag. Det resulterer i et højt æstetisk niveau, kreative løsninger og lækre produkter, som vi har glæde af løbende. Det kan være til visitkort, logo, brochurer, grafisk rådgivning og materialer, som vi bruger i vores procesfacilitering hos kunder. Uanset hvad vi finder på at have brug for, udvikler Pia en flot løsning, som understreger professionalismen og glæden i vores ydelser. Vi har Pia fast tilknyttet som grafiker for Autens.”

Jens Kærsgaard, partner i Kærsgaard & Andersen arkitekter og ingeniører: “Pia har hævet niveauet af vores eksterne visuelle udtryk, så det signalerer den høje kvalitet, der ligger i vores arkitekt- og ingeniørydelser. Pia har lavet et komplet designprogram fra papir til tryk til web – og har også designet en indbydende præsentationsbog, vi forærer væk, når vi er ude at besøge nye kunder. Designprogrammet sikrer en æstetisk ren linje i alt, der kommer ud af huset.